Om blaa vinyl

blaa.vinyl.

vinyl er et utroligt materiale, især i en lp’s form. den forener de simple æstetiske elementer. den indeholder både varme, nostalgi, samtidig med at den besidder kvalitet og stemning. den er, ligesom musikken selv, med til at skabe selve grundlaget for stemningen i situationer, hvor musik, som vinyl, er grundstenene.

vinyl blandet med melankoli, danner tilsammen udtrykket blaa vinyl. blaa vinyl består af to personer der begge søger det blaa i musikken. vi søger melankolien, såvel som den optimisme der kan ligge bag. vi søger det indadvendte udtryk, men med en udadvendt tilgængelighed. det lyder umiddelbart som to modsætninger, men er i vores verden to meget forenelige elementer.

vi håber at blaa vinyl kan bidrage med eventuelle indspark til den musikalske horisont. vi vil i hvert fald gerne dele vores positive musikalske oplevelser, vores holdninger til strømninger i musikkulturen, samt nyheder med mere, med dem der skulle have lyst til at følge med.

blaa hilsner

r. & r. schlosserrikke schlosser har en BA i dansk og design (en del af design og kulturøkonomi). derudover er hun for nyligt flyttet fra kolding til københavn, og prøver så vidt muligt at beskæftige sig med musikbranchen. i denne måned er hun f.eks. i virksomhedspraktik på dup (de uafhængige pladeselskaber).

rune schlosser er kandidat-studerende ved aarhus universitet i musikvidenskab med supplering i journalistisk formidling. derudover er han skribent på det nystartede magasin musik aarhus, anmelder på bandbase.dk, en del af århus’ afdeling af musikparlamentet og trommeslager i the norman conquest samt 85 dB.

hvis du mener at have noget af interesse, hvis der er noget indhold du har rettigheder på, eller er noget du finder stødende, så send endelig en besked på: blaavinyl (at) gmail.com

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: